E qëllon vetën me armë nën ujë për një arsye interesante (Foto/Video)

Një fizikan kishte vendosur ta qëlloj vetën nën ujë për të dëshmuar se armët nuk kanë fuqi nën ujë.

Bota

28/01/2016 11:20

Andreas Wahl dëshironte të dinte se çfarë ndodhë kur një armë shtien nën ujë dhe si subjekt testimi e ka përdorur vetveten, raporton lajmi.net.Water bubbles followed behind the bullet as it sped towards Wahl, but momentum was lost before it reached the halfway point and gracefully sunk to the bottom. Wahl dived under the water and brought the bullet back up to the surface, holding it high above his head like a trophy

Edhe pse arma funksionoj njëjtë si në sipërfaqe, plumbi u fundos pak pas disa metrave.

Këtë eksperiment e të kryer nga Wahl e sjellë lajmi.net për ju.

YouTube player