E pabesueshme, në Rusi toka “merr arratinë”

Një kalimtar i rastësishëm ka filmuar një fenomen jo fort të zakonshëm në Rusi.

Bota

20/04/2015 19:47

Ai ka kapur në kameran e tij një rrëshqitje masive dheu, që dukej si një valë gjigande oqeani, veçse ishte prej dheut.

Ngjarja ka ndodhur në rajonin Kemerovo në Rusi.

Toka rrëshqiti ngadalë duke mbuluar komplet rrugën dhe duke shembur gjithë pemët që ishin afër saj.

YouTube player