E frikshme: Pejanit i hedhin dy mjete me lëndë djegëse në oborr

Një person ka raportuar në polici se persona të panjohur i kanë hedhë në oborrin e shtëpisë së tij dy shishe të mbushura me lëndë djegëse.

Lajme

25/04/2022 10:02

Njëra nga shishet e hedhura sipas ankuesit ishte e ndezur, por është fikur nga djali i ankuesit.

Nuk raportohet as për të lënduar e as për të arrestuar.

Njoftimi i plotë i policisë:

SHKAKTIM I RREZIKURT TË PËRGJITHSHËM /Pejë, 24.04.2022 –  04:05. Viktima mashkull kosovar, ka raportuar se persona të pa njohur në oborrin dhe  shtëpinë e tije kanë hedhur dy shishe të mbushura me lëndë djegëse. Njëra nga shishet e hedhura sipas ankuesit ishte e ndezur, por është fikur nga  djali i ankuesit. Nuk raportohet për të lënduar dhe dëme materiale.