E akuzoi për përdhunim, Greenwood pritet të martohet me Harriet Robinson

Brenda 14 muajsh, Harriet Robinson dhe Mason Greenwood shkuan nga gjykatat në… shkallët e kishës. Në janar 2022, e dashura e futbollistit të Manchester United denoncoi partnerin për përdhunim dhe rrahje. Në fakt, ka pasur edhe një video ku ajo shfaqej e gjakosur dhe me shenja të mavijosura në trup, e cila e “dogji” sulmuesin…

Sport

21/03/2023 22:30

Brenda 14 muajsh, Harriet Robinson dhe Mason Greenwood shkuan nga gjykatat në… shkallët e kishës. Në janar 2022, e dashura e futbollistit të Manchester United denoncoi partnerin për përdhunim dhe rrahje.

Në fakt, ka pasur edhe një video ku ajo shfaqej e gjakosur dhe me shenja të mavijosura në trup, e cila e “dogji” sulmuesin ndërkombëtar anglez United.

Robinson publikoi edhe audio-inçizime në të cilat dëgjohej partneri i saj duke e detyruar të kryente marrëdhënie seksuale dhe duke e kërcënuar me dhunë.

Relieved that this matter is over,” Mason Greenwood issues first statement  after Manchester police drops all charges against him

Në fund të fundit 13 muaj më vonë, në shkurt 2023, Greenwood u lirua nga akuzat për shkak të tërheqjes së dëshmitarëve kryesorë, si dhe materialeve të reja që erdhën në duart e autoriteteve.

Çifti është sërish bashkë, pasi siç u bë e ditur ata janë në pritje të fëmijës së tyre të parë dhe sipas një publikimi të “Sun” të dy pritet të martohen së shpejti.

Greenwood është larguar nga Manchester United që nga ankesa dhe megjithëse po paguhet normalisht e ardhmja e tij është në ajër. Kontrata e tij me Djajtë e Kuq është e vlefshme deri në vitin 2025.