Dylan Penn fytyrë e të brendshmeve të Bond

Vajza e Sean Penn dhe Robin Wright, Dylan Penn si duket ka filluar të hedh hapat e parë të rëndësishëm në karierën e saj, pasi është bërë fytyrë e të brendshmeve australiane të njohura të firmës Bond.

ShowBiz

19/05/2014 22:29

23 vjeçarja si duket ndihet shumë rehat kur bëhet fjalë të qëndrosh para kamerave, pasi kjo gjë shihet shumë mirë në fotografitë e saj të reja.

Ajo ka bërë disa fotografi për këtë kompani, me të brendshme të ndryshme, secila më e mirë se tjetra.

Me një trup të mirë dhe një fytyrë të bukur, Dylan ka gjithçka që duhet të ketë një femër për tu fotografuar për kompani të tilla.