Dy Samitet e mbajtura gjatë javës në Tiranë, Rama publikon fotografi

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, e ka shpërndarë një album me fotografi të zhvillimeve dhe aktiviteteve që i ka bërë gjatë kësaj jave. Në mesin e fotografive ishin ato nga Samiti i Ballkanit Perëndimor me BE mbi Planin e Ri të Rritjes, si dhe vizita e komisionerit për Zgjerim të BE-së, Oliver Verhelyi. ” Fotoalbumi…

Lajme

03/03/2024 22:26

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, e ka shpërndarë një album me fotografi të zhvillimeve dhe aktiviteteve që i ka bërë gjatë kësaj jave.

Në mesin e fotografive ishin ato nga Samiti i Ballkanit Perëndimor me BE mbi Planin e Ri të Rritjes, si dhe vizita e komisionerit për Zgjerim të BE-së, Oliver Verhelyi.

” Fotoalbumi i javës”, ishte mbishkrimi i këtij postimi të Ramës në rrjetin social Facebook.

Postimi i plotë: