Dy nga të aksidentuarit në gjendje të rëndë

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri ka dhënë një deklaratë publike lidhur me aksidentin tragjik që ndodhi në këtë qytet.

Lajme

07/03/2019 17:15

”Sot ka ndodhur një aksident tragjik zinxhiror”.

Lexo edhe:

Policia tregon shkakun e aksidentit tragjik në Gjilan

”Dyshimet e para, një kamion nga komuna e Prishtinës ka dështuar me frenimin dhe ka shkaktuar aksidentin tragjik”.

”Dy persona aktualisht gjenden në gjendje të rëndë si pasojë e aksidentit”, ka thënë ai.