“Dy këmbët me një këpucë”, Buci menjëherë largohet nga Santiana

E fejuara e Bucit ishte sot në Big Brother Vip Kosova për të surprizuar Bucin. Një ndër kërkesat kryesore të saj ishte distancimi nga Santiana. Menjëherë nga surpriza Buci u largua nga Santiana dhe u ul afër Adrit dhe Ilirianës. /Lajmi.net/

ShowBiz

01/12/2023 23:33

E fejuara e Bucit ishte sot në Big Brother Vip Kosova për të surprizuar Bucin.

Një ndër kërkesat kryesore të saj ishte distancimi nga Santiana.

Menjëherë nga surpriza Buci u largua nga Santiana dhe u ul afër Adrit dhe Ilirianës. /Lajmi.net/

YouTube player