Dy kadetë nga Kosova diplomojnë në SHBA, Biden merr pjesë në ceremoni

Dy kadetë nga Kosova kanë diplomuar në West Point, duke përfunduar me sukses akademinë më prestigjioze në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Sipas njoftimit të FSK-së, në ceremoninë e diplomimit përveç familjarëve dhe mysafirëve të shumtë i pranishëm ishte edhe presidenti i ShBA-së, Joe Biden i cili i uroi të diplomuarit.

Lajme

27/05/2024 14:00

Dy kadetë nga Kosova kanë diplomuar në West Point, duke përfunduar me sukses akademinë më prestigjioze në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Sipas njoftimit të FSK-së, në ceremoninë e diplomimit përveç familjarëve dhe mysafirëve të shumtë i pranishëm ishte edhe presidenti i ShBA-së, Joe Biden i cili i uroi të diplomuarit.