Dy dashnore rrihen për shkak të shefit të tyre në Shkup

Dy vajza janë rrahur dje para një restoranti në Carshinë e vjetër të Shkupit, informoi Libertas duke u thirrur në burime të saja.

Lajme

30/09/2015 16:53

Portali shkruan se vajzat janë rrahur për shkak të shefit të restorantit të njohur i cili edhe me dyja ka qenë në lidhje.

“Rrahja thuan burimet, ka ndodhur rreth orës 23 para mbylljes së restorantit në të cilën kanë darkuar shefi dhe vajza atraktive. Vajza tjetër pasi që shefi nuk ia ka ngre telefonin, me taksi ka ardhur e pa paralajmëruar dhe ka lindur një rrahje”, shkruan Libertas.