Duket sikurse shtëpi për vegla, mirëpo çfarë ka brenda do ju lë gojëhapur (FOTO)

Një thënie thotë se nuk duhesh ta gjykosh një libër nga kopertina e tij.

Bota

08/02/2016 15:56

 

Vetëm sepse duket si një shtëpi për vegla nuk do të thotë që nuk është përrallore brenda.

Hapin e parë që do e qitni brenda ju do të keni teatrin tuaj personal, raporton lajmi.net.

Ajo është e pajisur me gjithçka, përfshirë ulëse të mira, projektor muri, televizor të madh, postera të filmave etj.

Ju gjithashtu mund ta kontrolloni edhe ndriçimin dhe të ia përshtatni vetes, transmeton lajmi.net.

/lajmi.net