Dugolli: Nuk mund asnjë rektor të futet në mendjen e senatorëve

Dekani i Fakultetit Filozofik, Bujar Dugolli e ka komentuar kërkesën për shkarkimin e rektorit të Universitetit Publik të Prishtinës, Ramadan Zejnullahu.

Lajme

06/10/2015 21:06

Dugolli ka thënë duhet të respektohet ligji për statusin e UP-së, duke shtuar se nuk mundet asnjë rektor që të ndërhyjë në vendimet e senatorëve.

“Kërkojmë respektim të ligjit, të statusit, dhe jo interferime arrogante. Nuk mund asnjë rektor të futet në mendjen e senatorëve, pra është predikim i gjërave dhe plasim në opinion”, i ka thënë RTK-së, Bujar Dugolli.