Duda Balje në iftarin e shtruar nga imami Shefqet Krasniqi: Allahu ju bekoftë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje, ka marrë pjesë në iftarin e shtruar nga imami kosovar, Shefqet Krasniqi.

Lajme

25/04/2022 23:02

“Një iftar kaq i bukur, faleminderit Nora, faleminderit Hoxha Shefqet Krasniqi, faleminderit të gjitha motrave të bukura”, shkroi Dalje në Facebook.

“Allahu i nderuar ju bekoftë çdo ditë të Ramazanit, ju dhëntë qëllime të mira dhe çdo lutje tuajën”, ka shtuar ajo.

Duhet përkujtuar që hoxhë Shefqet Krasniqi, ditë më parë shtroi iftar për deputetë, aktorë, e këngëtarë ku në të njëjtën kohë bëri edhe promovimin e disa librave./Lajmi.net/