Driton Kuka bën një analizë nga këndi i trajnerit – tregon ku po ngecin gjeneratat e reja në sport

Një nga ikonat e sportit kosovar (dhe jo vetëm), Driton Kuka ka bërë një analizë të shkurtër në profilin e tij në Facebook.

Sport

07/07/2022 12:17

Kuka, nga këndi i trajnerit ka treguar se cilat janë problemet që po ndalin rininë nga korrja e sukseseve në sport.

Sipas tij, gjeneratat e kaluara kanë pasur më pak sfida, por më shumë përkushtim rrjedhimisht. Tani, probleme si alkooli, ‘shisha-baret’ dhe gjëra të tjera, sipas Kukës, po joshin më shumë sesa sporti.

Më poshtë mund ta shihni postimin e tij të plotë. /Lajmi.net/