Drake dhe Future janë paditur për dhunim

Drake dhe Future janë paditur për 25 milionë dollarë nga një grua e cila ka thënë që ishte dhunuar në koncertin e tyre, nga një person që lidhet me lokacionin ku është mbajtur ky koncert.

ShowBiz

23/08/2017 10:52

Ajo ka thënë që ishte pjesë e koncertit të tyre në Bridgestone Arena në Nashville, ku një person nga Bridgestone Arena i është afruar dhe i kishte thënë që do ta dërgoj në prapaskenë për ta njoftuar me Drake dhe Future.

Gruaja e ka ndjekur këtë person, i cili është identifikuar si Leavy Johnson, kur edhe kishte ndodhur sulmi fizik dhe psikologjik.

Drake dhe Future ende nuk kane dhënë ndonjë koment rreth kësaj ngjarje.