Doris Pack do të dekorohet me çmimin “Qytetare Nderi” e komunës së Podujevës

Ish-eurodeputetja, Doris Pack do të dekorohet me çmimin “Qytetare Nderi” e Komunës së Podujevës. Sipas njoftimit, ceremonia do të mbahet në Teatrin “Avdush Hasani”, duke filluar nga ora 10:00. Përndryshe, ndihma e saj gjatë dhe pas luftës për Kosovën dhe popullin e saj, janë arsyeja pse dje Komuna e Podujevës ka emërtuar një rrugë në…

Lajme

19/06/2024 08:07

Ish-eurodeputetja, Doris Pack do të dekorohet me çmimin “Qytetare Nderi” e Komunës së Podujevës.

Sipas njoftimit, ceremonia do të mbahet në Teatrin “Avdush Hasani”, duke filluar nga ora 10:00.

Përndryshe, ndihma e saj gjatë dhe pas luftës për Kosovën dhe popullin e saj, janë arsyeja pse dje Komuna e Podujevës ka emërtuar një rrugë në qytet me emrin e ish-eurodeputetës, Doris Pack.

Ish-eurodeputetja, Pack, e cila ndjehej krenare për këtë ngjarje, ka thënë se do të ketë kontakte me kolegët e saj në Parlamentin Evropian për ta ndihmuar popullin e Kosovës.

Sipas saj, Kosova meriton të jetë anëtar i Këshillit të Evropës dhe shpreson se do të ndodhë së shpejti.