Donaldi, Iliri dhe Eixhel flasin për mungesën e Trixës mbrëmë në spektakël

ShowBiz

12/02/2022 16:52

Situata mes Donaldit dhe Trixës është komplikuar.

Mjaftoi një batutë aktorëve të humorit Salsanos dhe Ermal Mamaqit ku ishte përmendur Bora i përfshirë gjithashtu edhe Donaldi dhe Trixa të mungonte mbrëmë në spektakël, shkruan lajmi.net.

Donaldi u prek mjaft shumë për mosardhjen e saj dhe mundonte ta sqaronte punën e shakasë, por gjithçka e kot.

Ndërkohë situata e mbrëmshme u disktua edhe nga banorët jo vetëm mbrëmë por edhe sot.

Derisa qëndronin në oborr Donaldi, Iliri dhe Einxhel përmendën sërish Trixën.

Iliri u shprehë se ajo donte të vinte, e në anën tjetër Einxhel pëerfoli fjalët e Dagzit duke treguar se ajo nuk ndodhet këtu por jashtë vendit.

Se si do vazhdojë lidhja e saj me Donaldin mbetet për tu parë./Lajmi.net/