Të Infektuar: 1123

Të Shëruar: 847

Të Vdekur: 30

Domethënia e luleve

6:30 | 9 Janar 2014

Lule

E keni një përvjetor të rëndësishëm dhe nuk e dini se çfarë lule ta dhuroni? Nuk jeni të bindur se trëndafili është i rëndësishëm për ditëlindjen e kushëririt apo për ndonjë datë më të rëndësishme? Më poshtë mund ta shihni një guidë praktike, e cila do të të ndihmojë ta gjesh lulen e duhur për […]

E keni një përvjetor të rëndësishëm dhe nuk e dini se çfarë lule ta dhuroni? Nuk jeni të bindur se trëndafili është i rëndësishëm për ditëlindjen e kushëririt apo për ndonjë datë më të rëndësishme?

Më poshtë mund ta shihni një guidë praktike, e cila do të të ndihmojë ta gjesh lulen e duhur për të dashurën, e pse jo ta vendosni edhe në shtëpinë tuaj për ta shndrritur sallonin. Ndërkohë, mund ta shihni edhe domethënien e luleve të ndrushme…

Kamomili simbolizon qetësi Karanfili i kuq simbolizon lavdinë     Këto lule simbolizojnë dashurinë pa brenga Kjo lule simbolizon dashurinë e pavdekshme Kjo lule simbolizon dashurinë e sinqertë Kjo lule simbolizon dashurinë Kjo lule simbolizon dëshirën për dashuri Kjo lule simbolizon elegancën Kjo lule simbolizon mosbesimin Kjo lule simbolizon pafajësinë Kjo lule simbolizon paqen Kjo lule simbolizon pastërti Kjo lule simbolizon shpresën në dashuri Kjo lule simbolizon thjeshtësinë Kjo lule vjollce simbolizon kujtimin e dashurisë Lule mimoza simbolizon besueshmërinë Luledielli simbolizon mirënjohjen Lulja e bardhë simbolizon dashurinë e pastër Lulja Iris simbolizon komunikimin Lulja Magnolia simbolizon këmbënguljen Tulipani i kuq simbolizon dashuri të përjetshme Tulipani i verdhë simbolizon dashurinë e trazuar