Dodë Gjergji: S’kemi dhurata më të madhe se Nënë Tereza

12:40 | 10 Shtator 2016

Ipeshkvi i Kosovës, imzot Dodë Gjergji, në Meshën e falënderimit për shenjtërimin e Nënë Terezës, ka thënë se Nëna Tereza është shembulli më i mirë për të qenë në shërbim të njerëzimit në nevojë.

Ai ka thënë se nderimi jonë për Nënë Terezë është i shumëfishtë dhe nuk kemi dhurata më të madhe se Nënë Tereza.

Nderimi ndaj saj është nderim qytetarë dhe shoqëror i të gjithë njerëzve vullnet mirë. Këto mirënjohje janë përsëritje me qindra herë dhe sot përsëriten me miliona herë nga gjitha institucionet e botës. Kisha dhe besimtarët e saj nuk krenohen me faktin se politika, media po e nderojnë por ne falënderojmë Zotin sepse shohim se gjithë bota ka një vullnet të mirë për të vlerësuar një veprim të mirë dhe falënderim dhe popullit tonë sepse ata përkulen para veprës së saj”, tha ai.

Imzot Dodë Gjergji shtoi se Nëna Tereza është shembulli më i mirë për të qenë në shërbim të njerëzimit në nevojë.

“Ndihemi të lumtur që populli jonë ika dhënë botës në grua si Nënë Tereza./KosovaPress/

14303707-1530837696942185-1753451207-o_2421