DMX ia thotë valles

Reperi amerikan DMX nuk e mbylli eksperiencën kosovare vetëm me koncertin e mbajtur në sallën ‘1 Tetori’. Në fakt, ai ishte mysafir në një aheng dhe nuk kaloi lehtë pa kërcyer valle shqiptare. DMX u pa duke vallëzuar, edhe pse nuk ia kishte idenë e ‘trehapëshit’ në vallëzimin tradicional shqiptar. Sidoqoftë, reperi amerikan u kënaq…

ShowBiz

22/12/2013 12:30

Reperi amerikan DMX nuk e mbylli eksperiencën kosovare vetëm me koncertin e mbajtur në sallën ‘1 Tetori’. Në fakt, ai ishte mysafir në një aheng dhe nuk kaloi lehtë pa kërcyer valle shqiptare. DMX u pa duke vallëzuar, edhe pse nuk ia kishte idenë e ‘trehapëshit’ në vallëzimin tradicional shqiptar. Sidoqoftë, reperi amerikan u kënaq në këtë ndejë dhe sigurisht se do ta mbajë në mend për një kohë të gjatë eksperiencën kosovare.