DMX e ‘kalli’ Prishtinën

Reperi amerikan, DMX, e ka ‘kallë’ atmosferën mbrëmë në Sallën ‘1 Tetori’ në Prishtinë, në vazhdën e turneut të tij evropian. Salla ishte e mbushur me njerëz, të cilët e shijuan deri në maksimum performancën e shkëlqyeshme të DMX. Fansat e harruan zhgënjimin e javës së kaluar, kur kishin marrë vesh për shtyrjen e koncertit.…

ShowBiz

21/12/2013 13:52

Reperi amerikan, DMX, e ka ‘kallë’ atmosferën mbrëmë në Sallën ‘1 Tetori’ në Prishtinë, në vazhdën e turneut të tij evropian. Salla ishte e mbushur me njerëz, të cilët e shijuan deri në maksimum performancën e shkëlqyeshme të DMX.

Fansat e harruan zhgënjimin e javës së kaluar, kur kishin marrë vesh për shtyrjen e koncertit. Hitet e tij u kënduan nga të gjithë të pranishmit dhe DMX e shijoi këtë atmosferë të zjarrtë.