Djemtë nga Saranda babait për ditëlindjen e 60 i sjellin dy striptiste (Video)

Djemtë shqiptarë i “dhurojnë” dy striptiste babait për ditëlindjen e 60-të.

Lajme

02/12/2015 22:31

Djemtë i kanë sjellur dy vajzat si dhuratë për babain e tyre, me rastin e ditëlindjes së tij të 60-të

Dy djemtë duket se kanë goditur në shenjë me dhuratën e veçantë, që i kanë bërë të atit për ditëlindje. Në fillim i kanë mbyllur sytë, dhe në restorantin ku po zhvillohej ditëlindja kanë hyrë dy vajza të reja, që kanë nisur t’i kërcejnë në prehër. Siç duket edhe në video, babai i djemve nga Saranda e ka shijuar në maksimum dhuratën.