Dita e çlirimit, grupe artistike defilojnë në qendër të Deçanit

Grupe artistike kanë defiluar sot në qendër të Deçanit në ditën e dytë të kremtimit të 25-vjetorit të Ditës së Çlirimit të kësaj komune. Kremtimi i kësaj dite do të vazhdojë me natën finale të Festivalit Gjithëkombëtar të Folklorit “Eshkë e ndezur mbi Shkëlzen”, kushtuar rapsodëve Dervish Shaqa e Demush Neziri. Kryetari i Komunës së…

Lajme

16/06/2024 20:53

Grupe artistike kanë defiluar sot në qendër të Deçanit në ditën e dytë të kremtimit të 25-vjetorit të Ditës së Çlirimit të kësaj komune.

Kremtimi i kësaj dite do të vazhdojë me natën finale të Festivalit Gjithëkombëtar të Folklorit “Eshkë e ndezur mbi Shkëlzen”, kushtuar rapsodëve Dervish Shaqa e Demush Neziri.

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, dje ka falënderuar të gjitha shoqëritë̈ kulturore dhe artistike nga të gjitha trojet shqiptare për atmosferën që krijuan dhe dhuruan me rastin e shënimit të Ditës së Çlirimit të Deçanit.