Disa këshilla si mund të fitoni vëmendjen e femrave

Hulumtuesit kanë gjetur se burrat dhe djemtë që janë më empatik kanë më shumë mundësi për të fituar vëmendjen e femrave sesa të tjerët.

Lifestyle

14/06/2016 01:10

Të qenit empatik do të thotë aftësia për të kuptuar dhe për të ndarë me të tjerët ndjenjat tuaja, shkruan lajmi.net

Studimi është kryer kryesisht tek meshkujt dhe femrat adoleshente e kryesisht tek studentët dhe u zbulua se ndjeshmëria është një nga tiparet që vlerësohet shumë nga femrat tek meshkujt.

Por, nuk është vetëm ky tipari kryesor për të fituar vëmendjen dhe për të qenë më tërheqës.

Ka edhe disa tipare dhe kujdesi të tjera të cilat mbase mund të duken të vogla, por kanë shumë rëndësi për femrat:

1. Hiqni qimet e tepërta në trupin tuaj.
2. Mësoni si të aplikoni parfumin.
3. Qëndrimi juaj është qelësi për të fituar vëmendjen e një femre.
4. Ushtroni për të formuar një fizik të mirë dhe me muskuj.
5. Krijo një nofull mashkullore, duke përdorur qimet e fytyrës për të krijuar simetri të bukur.
6. Përdorni rroba të cilat i përshtaten dukjes, trupit dhe përsonalitetit tuaj.
7. Jeni i kujdesshëm në biseda.
8. Është mirë të jeni përson që i bën të tjerët të qeshin, por jo gjatë gjithë kohës.
9. Kushtoni vëmendje asaj që thotë partneri në bisedë

Këto dhe gjëra të tjera mund të jenë tipare për të fituar vëmendjen e femrave dhe të jeni një person më i mirë në raport me ato.

Të dini të luani me kitarë është një bonus, aAndaj konsideroni mundësinë të mësoni këtë vegël muzikore./lajmi.net