Dino Merlin në Prishtinë?! (Foto)

Këngëtari boshnjak duket se do ta vizitojë Kosovën.

ShowBiz

06/10/2015 12:08

Aktori shqiptar që po punon në filma dhe seriale në Bosnjë duket se do e sjellë legjendën e muzikës në Kosovë.

Ilir Tafa ka postuar një fotografi me Merlin ku ka shkruar: ‘Tani me Merlin (e binda me ardhë në Prishtinë)”.

Aktori më pas ka fshirë lajmërmin, por besojmë se këtu ka diçka, ndërsa nuk dihet nëse këngëtari do të vijë për të mbajtur ndonjë koncert ose thjesht për një vizitë në Kosovë./Lajmi.net

12115493_936601573079257_7984123054629825381_n