Dietë për të pozuar në Playboy

Kush dëshiron famë, duhet të vuajë. Kjo është historia e Kate Moss dhe e sistemit të saj për të shkëlqyer për revistën erotike më të famshme në botë, Playboy. Për t’i festuar 40 vjetët e saj dhe 60 të revistës së themeluar nga Hugh Hefner, Kate është protagoniste në edicionin e numrit janar-shkurt, ku do…

ShowBiz

12/12/2013 19:44

Kush dëshiron famë, duhet të vuajë. Kjo është historia e Kate Moss dhe e sistemit të saj për të shkëlqyer për revistën erotike më të famshme në botë, Playboy.

Për t’i festuar 40 vjetët e saj dhe 60 të revistës së themeluar nga Hugh Hefner, Kate është protagoniste në edicionin e numrit janar-shkurt, ku do të jetë pjesë e kopertinës. Përkundër linjave perfekte, kate i është nënshtruar një diete me të vërtetë të fortë.

Një dietë e bazuar nga frutat dhe sallatash të gjelbra, të cilës i është nënshtruar për katër ditë. Rezultati: shikojeni në fotografi dhe binduni vetë.