Dhurata e padëshiruar

Zakonisht kur pranoni një dhuratë dëshpëruese për Krishtlindje, shumica e njerëzve nxjerrin një buzëqeshje të rreme në shenjë falënderimi, por jo edhe kur bëhet fjalë për futbollin. Një tifoze e vogël e Benficas nuk mund të ndalte dëshpërimin e saj kur zbuloi se i është bërë dhuratë fanella e klubit rival portugez, Porto. Derisa ishte…

Sport

27/12/2013 13:50

Zakonisht kur pranoni një dhuratë dëshpëruese për Krishtlindje, shumica e njerëzve nxjerrin një buzëqeshje të rreme në shenjë falënderimi, por jo edhe kur bëhet fjalë për futbollin.

Një tifoze e vogël e Benficas nuk mund të ndalte dëshpërimin e saj kur zbuloi se i është bërë dhuratë fanella e klubit rival portugez, Porto.

Derisa ishte duke shqyer mbështjellësin e dhuratës nga prindërit e saj, ajo ndalet, vendos duart në bel dhe tërhiqet mbrapa.

Nëna i ndihmoi duke e zbuluar fanellën e Portos para se ajo të fillojë të qajë me dhuratën e padëshiruar.

Por, në fund doli se krejt kjo ishte vetëm një mashtrim festiv pasi ajo mori fanellën e klubit të saj të dashur, Benfica.