Dhurata Dora bën selfie me Adelinën! (FOTO)

Këngëtarja e re e skenës, Dhurata Dora, ka publikuar një fotografi të përbashkët me divën e muzikës pop shqipe, Adelina Ismaili.

ShowBiz

01/03/2015 18:30

Dhurata e Adelina Ismaili janë takuar në Bernë të Zvicrës, ku ishin për punë atje, ndërsa takimi i tyre ka rezultuar edhe me këtë selfie, i cili është publikuar në rrjete sociale, e po komentohet shumë

Dhurata, ndonëse e re në skenë,  është duke bërë shpejt emër dhe po pëlqehet shumë , kurse karriera e gjatë dhe e suksesshme Adelinës, nuk do koment. Lajmi.net

dhurataadelina