Devolli Corporation ndihmon zonat e përmbytura të Skenderajt

Devolli Corporation i është përgjigjur ftesës për të ndihmuar komunat, të cilat pësuan dëme gjatë përmbytjeve të fundit. Fabrikat Comodita Home dhe M Sillosi kanë dhuruar dy kamionë me miell dhe dyshekë në zonën e Skenderajt. Produktet i janë dhuruar familjeve në zonat e përmbytura në fshatrat Tushilë, Llaushë, Kuqicë dhe Lagjen 6 të Skenderajt.

Lajme

31/01/2023 16:14

Devolli Corporation i është përgjigjur ftesës për të ndihmuar komunat, të cilat pësuan dëme gjatë përmbytjeve të fundit.

Fabrikat Comodita Home dhe M Sillosi kanë dhuruar dy kamionë me miell dhe dyshekë në zonën e Skenderajt.

Produktet i janë dhuruar familjeve në zonat e përmbytura në fshatrat Tushilë, Llaushë, Kuqicë dhe Lagjen 6 të Skenderajt.