Deputeti i PDK takoi ambasadorin e Kosovës të dyshuar për korrupsion, Syla: Turp

Sot në Facebook deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Hisen Berisha, njoftoi se ndodhet në Kroaci. Mirëpo ai atje ka takuar dikë që si deputet fort e kritikonte, shkruan lajmi.net. Bëhet fjalë për takimin e deputetit të PDK’së me shumë të përfolurin për korrupsion, ambasadorin e Kosovës atje, Martin Berishaj. E për këtë ka reaguar…

Lajme

21/06/2024 22:05

Sot në Facebook deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Hisen Berisha, njoftoi se ndodhet në Kroaci.

Mirëpo ai atje ka takuar dikë që si deputet fort e kritikonte, shkruan lajmi.net.

Bëhet fjalë për takimin e deputetit të PDK’së me shumë të përfolurin për korrupsion, ambasadorin e Kosovës atje, Martin Berishaj.

E për këtë ka reaguar gazetari dhe analistin Valon Syla.

Si të turpshme e cilësoi ai takimin e deptuetit Berisha me ambasadorin Berishaj.

Postimi i Sylës në Facebook:

Brus Ëillisi i PDK’s paska dalë me Martin Berishēn pak. A thu çka i lidhë?

Sa e kritika e ndaj tij, Hisen Berisha i shkon ne zyre. Garant për pashteta të Jugasllavisë s’kanë fol. Apo ndoshta edhe për bereta tê kaltërta.

Turp.

#albanologji #pdk #vv