Deputetët pozitë-opozitë diskutime edhe në hollin e Kuvendit (Foto)

Derisa në seancën e Kuvendit të Kosovës, deputetët po vazhdojnë debatin, nëse duhet apo jo të votohen amendamentimet kushtetuese që i hapin rrugë themelimit të Gjykatës Kushtetuese, në hollin e Kuvendit disa deputetë të pozitës, shihet teksa diskutojnë me kolegët e tyre nga opozita.

Lajme

26/06/2015 12:43

Këta të fundit po kundërshtojnë ashpër votimin e kësaj gjykate.

Me gjasë ata po i tregojnë njeri-tjetrit arsyet pro dhe kundër, se sa që po mundohen të bindin njëri-tjetrin të ndërrojnë mendje, pasi qëndrimet e tyre tashmë duket të jenë qartësisht të ndara sa i përket kësaj çështje. (lajmi.net)

3

4