Demolohet Shtëpia e Alfabetit në Manastir (Foto)

Manifestimi që duhet të mbahet sot me rastin e 22 Nëntorit, Ditës së Alfabetit Shqip, por parafesta nuk lë për të dëshiruar. Në Shtëpinë e Alfabetit në Manastir, janë thyer dyer e dritare nga persona të panjohur, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Lajme

22/11/2016 12:21

Afishe ‘Vdekje për shqiptarët’ janë ngjitur në derën e Shtëpisë së Alfabetit.

Kjo nuk është hera e parë që demolohet objekti i njëjtë dhe policia asnjëherë nuk arriti t’i kapë huliganët edhe në këtë rast të panjohur.

demolimi-i-shtepise-se-alfabetit