Del fotografia familjare nga Samiti BE-Ballkani Perëndimor, Osmani e Rama larg njëri-tjetrit

Pas përfundimit të takimit mes liderëve perëndimorë dhe atyre të Ballkanit Perëndimor, është realizuar fotografia familjare. Në fotografi, vërehet një distancim ndërmjet presidentes së Kosovës, Vjosa Osmanit, si dhe kryeministrit të Shqipërisë, Edi Ramës. Pas realizimit të fotografisë, liderët u argëtuan me valle shqiptare.

Lajme

06/12/2022 13:16

Pas përfundimit të takimit mes liderëve perëndimorë dhe atyre të Ballkanit Perëndimor, është realizuar fotografia familjare.

Në fotografi, vërehet një distancim ndërmjet presidentes së Kosovës, Vjosa Osmanit, si dhe kryeministrit të Shqipërisë, Edi Ramës.

Pas realizimit të fotografisë, liderët u argëtuan me valle shqiptare.