Deklarata e Pavarësisë vendoset pranë shtatores së Ismail Qemalit

Para shtatores së Ismail Qemaili në Prishtinë është vendosur një pllakë, në të cilën është Deklarata e Pavarësisë së Shqipërisë.

Lajme

28/11/2015 10:28

Vendosjen e kësaj pllake e ka bërë rinia e Partisë Demokratike.

Djali i veprimtarit, Ukshin Hoti, Andini, i cili është zëvendëskryetar i rinisë së PDK-së, ka thënë se qëllimi i kësaj pllakate është që të kujtohen nënshkruesit dhe ata të cilët e sjellën pavarësinë, transmeton KP.

12

Ata do të mbajnë edhe një aktivitet sensibilizues për të kërkuar vendosjen e bustit Adem Jashari në sheshin Adem Jashari në Prishtinë.

13