Debati për shaminë, Haradinaj: Mosdeklarimi i partive është flirtim me tendencën e islamit politik

Meliza Haradinaj, ish-Ministre e Jashtme, ka kritikuar partitë politike për mos reagimin e tyre rreth debatit për lejimin e shamisë në shkolla. Haradinaj përmes një postimi në Twitter, ka thënë se mosdeklarimi i partive politike është mungesë guximi dhe flirtim elektoral me tendencën e islamit politik, shkruan lajmi.net. “Mosdeklarimi i partive politike kosovare për çështjen…

Lajme

12/08/2022 18:46

Meliza Haradinaj, ish-Ministre e Jashtme, ka kritikuar partitë politike për mos reagimin e tyre rreth debatit për lejimin e shamisë në shkolla.

Haradinaj përmes një postimi në Twitter, ka thënë se mosdeklarimi i partive politike është mungesë guximi dhe flirtim elektoral me tendencën e islamit politik, shkruan lajmi.net.

“Mosdeklarimi i partive politike kosovare për çështjen e shamisë është mungesë guximi politik, dhe flirtim elektoral me tendencën e islamit politik. Evitimi i pjesëmarrjes në këtë debat publik ua mundëson përfaqësuesve të këtyre të fundit të dominojnë diskursin antisekular në Kosovë”, ka thënë Haradinaj. /Lajmi.net/