Debat për gjendjen e në arsimin parauniversitar – rezultatet e testit PISA

Grupi parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje organizon debat në Kuvendin e Kosovës me temën “Gjendja e arsimit parauniversitar në Kosovë – rezultatet e testit PISA”.

Lajme

18/01/2017 07:35

Të ftuar janë specialistë e njohës të fushës së arsimit, përfaqësues të pushtetit lokal e qendror, institute dhe qendra që punojnë në këtë fushë dhe profesorë e studentë.