De Biasi pritet në hotel me brohoritje (VIDEO)

Gianni de Biasi dhe Kombëtarja e Shqipërisë, janë pritur me këngë e brohoritje në hotelin ku po qëndrojnë në Yerevan.

Sport

11/10/2015 22:35

YouTube player