De Biasi: Pa ju nuk do të mund të bëja asgjë

Gianni De Biasi, ka thënë se meritat për kualifikimin e Kombëtares u takojnë lojtarëve

Sport

12/10/2015 16:34

 

De Biasi ka deklaruar se ai vetëm i kishte bashkuar ata, pasi i vetëm nuk do të mund t’ia dilte.

Unë nuk do të kisha mundur të bëja asgjë, unë thjeshtë i bashkova ata, i shoqërova. Ishit ju që më qëndruat kaq afër dhe unë jam munduar t’i bashkoj dhe të marrë më të mirën e tyre”, tha De Biasi.

“Urimi i parë është për ty kryeministër, pasi je i pari që shkon në një garë ë tillë, shpresoj se nuk do tu zhgënjejmë. Ju falënderoj për mikpritjen bujare”