David Beckham ndër vite (Foto)

Ish-futbollist i famshëm anglez, David Beckham, është shumë i njohur për stilin dhe imazhin që ka.

ShowBiz

31/01/2016 23:50

Për këtë, revista “GQ” ka vendosur të hapë arkivin dhe të tregojë ndryshimet që ka pasur ish-lojtari ndër vite.

Numri i muajit mars në Britani do të ketë pesë ballina që tregojnë të kaluarën e tij si futbollist, model, baba, burrë dhe filantrop.