Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Daut Haradinaj kërkon mobilizim të opozitës

13:24 | 21 Nentor 2014

daut haradinaj

Deputeti i AAK-së, Ramush Haradinaj, i bënë thirrje dy partive tjera opozitare, Vetëvendosjes dhe Nismës për Kosovën, që të bashkëpunojnë në reagimet opozitare. 

Ai ka thënë gjatë këtij mandati, partitë opozitare e kanë shansin ta tregojnë potencialin e tyre.

Lexojeni të plotë reagimin

Miq të nderuar,

nuk ka nevojë të komentohet shumë Koalicioni sepse atë po e komenton opinioni i gjerë në Kosovë dhe do ta dëshmojnë ditët në vijim.

Me këtë rast dëshiroj t’ju siguroj dhe garantoj se angazhimi ynë është dhe do të jetë që në secilën situatë e cila vjen para nesh do të kontribuojmë për të mirën e vendit dhe ajo nuk është e thënë që të jesh me çdo kusht në Qeveri.

Tash është radha që AAK dhe kolegët e opozitës të tregojnë vetën.

Daut Haradinaj