Dashuri përmes përmbytjes: Ajo vullnetare, ai i evakuuar. Epilogu? Dashuri

14:13 | 19 Maj 2014

Të rinjët e dashuruar

Dy të rinj gjatë evakuimeve nga përmbytjet në Serbi, kanë rënë në dashuri në rrethana paksa të pazakonta.

Midis katastrofës së përmbytjeve që goditi Serbinë, sidomos Obrenovc, ka ndodhur një histori e bukur dashurie, transmeton telegraf.rs.

Dy të rinj gjatë evakuimeve, ranë në dashuri, dhe lajmi u përhap në rrjetin social në Twitter.

Vajza ishte vullnetare, ndërsa djali i evakuuar nga pjesët e vërshuara nga uji.