Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Dalin rezultatet e 7 mijë e 560 testimeve për koronavirus në Zvicër

14:27 | 12 Gusht 2020

Në Zvicër dhe Lihtenshtajn janë raportuar 274 infeksione të reja që janë konfirmuar me virusin korona, raporton të mërkuren Zyra Federale e Shëndetit Publik (FOPH).

Të martën ishin 187 raste, të hënën 105, të dielën 152 dhe të shtunën 182.

Gjithsej 12 hospitalizime  u raportuan në Zyren Federale e Shëndetit Publik (FOPH), si dhe një vdekje në lidhje me një infeksion të konfirmuar.

Numri i testeve të kryera është 7560.

Për më tepër, Zyra Federale raporton numrin e njerëzve që janë futur në karantinë të mërkurën . Aktualisht, gjithsej 1331 persona janë në izolim, dhe 4446 kontakte janë në karantinë.

Numri i njerëzve shtesë që janë futur në karantinë pas hyrjes në Zvicër nga një zonë rreziku është 18.244.