Daka shpreson të mos përsëriten parregullsitë e 4 dhjetorit

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, po shpreson që sot nuk do të përsëriten parregullsitë e raundit të parë të zgjedhjeve në Drenas që u mbajtën më 4 dhjetor

Lajme

18/12/2016 09:49

Daka ka deklaruar se KQZ është e përkushtuar që zgjedhjet të mbahen ashtu siç i parasheh ligji, ndërkaq shpreson të mos ketë votime familjare dhe fotografime të fletëvotimeve, shkruan lajmi.net

“Shpresojmë të mos përsëriten parregullsitë, megjithëse ato nuk kanë ndikuar në rezultatin e zgjedhjeve në raundin e parë”, ka deklaruar Daka. /Lajmi.net/