Daçiq në Prishtinë gjatë takimit të OSBE-së

Gjatë raportimit në Qeverinë e Kosovës për vizitën e tij në Gjermani dhe agjendën ndërkombëtare të vendit, ministri i Jashtëm i Kosovës, Hashim Thaçi njoftoi kabinetin për vizitën që do t’i bëjë vendit tonë, më 25 mars, ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq.