Çuditet Trajkoviq: Radojçiq shpëtohet nga çdo situatë nga arrestimi, shokët i mbesin në baltë

Rada Trajkoviq nga Lëvizja Evropiane e Serbëve nga Kosova vlerësoi sot se askush nuk duhet të pyesë se si Milan Radoiçiq është “shpëtuar” nga çdo situatë – nga tentativa për arrestimin e Oliver Ivanoviqit deri te incidenti i fundit në Banjska – dhe “dora misterioze” që “ka fuqi” si në palën serbe ashtu edhe në…

Lajme

27/09/2023 14:35

Rada Trajkoviq nga Lëvizja Evropiane e Serbëve nga Kosova vlerësoi sot se askush nuk duhet të pyesë se si Milan Radoiçiq është “shpëtuar” nga çdo situatë – nga tentativa për arrestimin e Oliver Ivanoviqit deri te incidenti i fundit në Banjska – dhe “dora misterioze” që “ka fuqi” si në palën serbe ashtu edhe në atë shqiptare.

Dhe shokët e tij, siç thotë ajo, kanë mbetur në baltë.

Siç thotë ajo, Vuçiq tani qartazi po kërcënon interesat shtetërore dhe po “e çon rininë tonë në një vdekje të kotë për hir të interesave të disave që nuk duan stabilitet në Serbi”

“Përgjigja do të jepet në ditët në vijim”, ka përfunduar Rada Trajkoviq.