Covid-19 në Kosovë: 88 pacientë po trajtohen në klinika e spitale

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se aktualisht janë të shtrirë dhe po marrin shërbime shëndetësore 88 pacientë në të gjithë vendin. Ata janë të hospitalizuar në klinika dhe spitale të përgjithshme. Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 88 pacientë me Covid-19, thotë raporti i punës…

Lajme

10/08/2022 15:06

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se aktualisht janë të shtrirë dhe po marrin shërbime shëndetësore 88 pacientë në të gjithë vendin.

Ata janë të hospitalizuar në klinika dhe spitale të përgjithshme.

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 88 pacientë me Covid-19, thotë raporti i punës pë datën 10 gusht 2022.

Trajtimi i pacientëve në klinika dhe në spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 27 pacientë + 1 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi.

Klinika e Pediatrisë, 7 pacientë.

Klinika e Gjinekologjisë, 6 pacientë.

Klinika e Neonatologjisë, 2 foshnje.

Mjekim Intensiv Qendror, 1 rast.

Spitali i Gjakovës, 15 pacientë.

Spitali i Prizrenit, 5 pacientë.

Spitali i Pejës, 8 pacientë.

Spitali i Gjilanit, 5 pacientë.

Spitali i Mitrovicës, 1 pacient.