Të Infektuar: 56.412

Të Shëruar: 49.713

Të Vdekur: 1.420

COVID-19, në Itali 814 viktima dhe 24.099 të infektuar në 24 orët e fundit

18:04 | 4 Dhjetor 2020

Koronavirusi vazhdon të shkaktoj viktima dhe infektime të mëdha në Itali.

Në 24 orët e fundit kanë rezultuar pozitiv me COVID-19, 24.099 persona, kundrejt 200.000 tamponë të bërë.

Të premten janë regjistruar edhe 814 viktima nga virusi vdekjeprurës.

Situata vazhdon të mbetet kritike edhe në spitale.