Coleen Rooney, një nënë për t’u marrë shembull

Wayne Rooney këto ditë është tejet i zënë me futboll, dhe për këtë arsye Coleen ka vendosur që t’i vizitojë Karaibet me dy fëmijët e saj, Klay dhe Kai. Coleen shihet me bikini tejet tërheqëse në ngjyrë gjarpëri, teksa ka treguar format e saj të trupit të cilat i mban me anë të ushtrimeve të…

ShowBiz

19/02/2014 20:31

Wayne Rooney këto ditë është tejet i zënë me futboll, dhe për këtë arsye Coleen ka vendosur që t’i vizitojë Karaibet me dy fëmijët e saj, Klay dhe Kai.

Coleen shihet me bikini tejet tërheqëse në ngjyrë gjarpëri, teksa ka treguar format e saj të trupit të cilat i mban me anë të ushtrimeve të palodhshme në palestër.

Ajo shihet se kujdeset mjaft për dy fëmijet e saj, Kain, i cili është katër vjeçar dhe Klayn, i cili i ka vetëm nëntë muaj.

Klay ishte i mbrojtur nga rrezatimet e diellit, pasi ka veshur rroba të zhytësve, por shihet se i pëlqen shumë notimi me nënën e tij.