Çka ndodhë kur kalimtarëve u kërkohet të prekin një të infektuar me AIDS? (Video)

Një burrë i infektuar nga virusi HIV, dëshironte të dinte nëse njerëzit ende frikësohen nga personat e prekur nga kjo sëmundje. Ai vendosi të qëndrojë në rrugë të frekuentuar nga shumë njerëz, në një qoshe të kryeqytetit të Finlandës, Helsinkut.

Fun

27/06/2015 13:15

Në dy pankarta të shkruara në gjuhën Finlandeze dhe Angleze, ai kërkoi nga kalimtarët që ta preknin atë.

Në fillim, kalimtarët as që donin të dinin për këtë person me emrin Janne, apo për rastin e tij me HIV. Por më pas ja çfarë ndodhi: Shikoni videon

Ky ishte një eksperiment i filmuar nga kompania e transmetimeve Finlandeze, gjatë javës së Krenarisë në Helsinki.

YouTube player