Çka i pret bashkatdhetarët sivjet në Kosovë?

Ministria e Diasporës paralajmëron organizimin e një vargu të aktiviteteve.

Lajme

23/06/2018 20:54

Rreth 200 aktivitete organizohen gjatë qëndrimit të tyre në Kosovë Në Kosovë po bëhen përgatitje para ardhjes së  bashkatdhetarëve nga diaspora në pushime verore në vendlindje.

Ministria e Diasporës paralajmëron organizimin e një vargu të  aktiviteteve. Përgatitjet po bëjnë edhe policia dhe aeroporti i Prishtinës.